جدا کردن هسته آلبالو برای درست کردن مربا، ترشی و ... یکی از مسائلی است که همیشه با آن مواجه هستیم.
وسیله های زیادی به عنوان جدا کننده هسته آلبالو به بازار آمده که هر کدام ویژگی های خود را دارد.
ولی اکثرا باعث خراب شدن و له شدن بافت آلبالو می شوند و بیشتر آب آلبالو و گیلاس را در می آورند.
یکی از بهترین وسیله های جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس هسته گیر مخزن دار است که کار را راحت انجام می دهد و سرعت خوبی نیز دارد.
به ویژگی های هسته کن آلبالو نگاه می کنیم:
- هسته گیر آلبالو و گیلاس تز یک دسته فنر دار تشکیل شده که درون دسته تیغه جدا کننده هسته است و زیر دسته به مخزن منتهی می شود.
- مکانیزم: این دستگاه هسته های آلبالو را در مخزن جمع آوری می کند و آلبالو های بدون هسته را از دهانه بیرونی داخل ظرف دیگر می ریزد.
- ظرفیت دستگاه: 12 کیلوگرم در ساعت
- وزن دستگاه: حدود 350 گرم
- اندازه دستگاه : 20 سانتی متر طول * 27 سانتی متر ارتفاع * 10 سانتی متر پهنا
- رنگ دستگاه سفید-قرمز یا سفید-سبز
طرز کار هسته گیر گیلاس و آلبالو:
ابتدا دستگاه را روی سطح صاف مثل میز آشپزخانه قرار دهید و دسته وکیوم پایینی دستگاه را نیم دور بچرخانید تا دستگاه به سطح میز محکم شود.
سپس آلبالوها را به اندازه دو مشت روی صفحه دستگاه بریزید. یک ظرف هم برای جمع آوری آلبالوهای هسته شده زیر دهانه خروجی قرار دهید.
آلبالوها خودشان به ترتیب وارد دهانه می شوند و با فشار دادن دسته به پایین هسته آنها به درون مخزن افتاده و آلبالوی بدون هسته از دهانه خروجی داخل ظرف جمع آوری می شوند.
در صورتی که مراحل فوق را به خوبی انجام دهید هسته به راحتی جدا شده و آلبالوها کاملا سالم می مانند
شما با داشتن دستگاه هسته گیر آلبالو به راحتی می توانید هسته های 12 کیلوگرم آلبالو یا گیلاس را در عرض یک ساعت جدا کنید.
دستگاه هسته کن آلبالو را می توانید با کمی دقت برای زیتون نیز به کار ببرید.
وسیله های قدیمی و سخت را برای هسته گیری آلبالو کنار بگذارید و از این دستگاه برای همیشه به راحتی استفاده کنید
این دستگاه بهترین روش جدا کردن هسته آلبالو است